Objekat modernog planinskog tipa smješten je na 1240 m nadmorske visine, na najsunčanijem dijelu SRC Babanovac, na planini Vlašić. Hotel SUNCE udaljen je 28 km od Travnika. Uz hotel se nalazi vlastiti baby ski-lift sa uređenim ski stazama srednjeg nagiba, a svega 300 metara od hotela je početna stanica ski lifta za odrasle.

Hotel SUNCE raspolaže sa 38 soba, maksimalnog kapaciteta 110 ležaja. Sobe su komforno uređene, sa kupatilima (fen,tuš kabina), SAT-TV i telefonom. Hotel raspolaže modernim sistemom centralnog grijanja, te vlastitim zalihama vode.

Ekskluzivno za naše goste, neposredno uz hotel, nalazi se osvijetljen natkriveni parking-prostor, 24-satno osiguran modernim video-nadzorom.

Našim gostima omogućena je i brza (Wi-Fi) Internet konekcija u cijelom objektu.

Unutar hotela se nalazi i konferencijska sala sa ozvučenjem i tehničkom opremom, kao što su: prenosivi projektor i platno, više flip-chart tabli, laptop. Sala je pogodna za seminare, promocije i velike skupove.

Naravno, da bi Vaš odmor bio potpun - tu su i bazen zatvorenog tipa kao i Wellness program, tepidarijumi, finska sauna, tursko-parno kupatilo, te naš program masaža.

Neposredno uz Hotel SUNCE, na stazi našeg ski lifta nalazi se i objekat "Koliba", savršeno mjesto za predah i okrepljenje u toplom planinskom ambijentu.

Od otvaranja hotela, naš moto je bio i ostao: "Niste kući, ali ste kao kod kuće.", što ćete osjetiti čim kročite u hotel SUNCE. Ugodan prostor, neodoljiva kuhinja, te šarm našeg osoblja, čine naš hotel mjestom na koje ćete se uvijek vraćati.

Osjećajte se dijelom istinske porodične atmosfere naše kuće.Kontakt 

Turističko naselje Babanovac-Vlašić
Šišava bb.
Vlašić, općina Travnik
Bosna i Hercegovina
72286

info@sunce-vlasic.com  

+387 30 541 100
+387 30 541 102

http://www.sunce-vlasic.com